ARTS

3—4.JUN.2022 | CIUTAT DE LES ARTS, VLC

SOLO TEXTO ABONOS A LA VENTA VLC 2
LOGO V
0
Months
:
0
dies
:
0
:
0
:
0

Abonament General

– Esgotat / Sold Out –

Amb aquest abonament tindràs accés a tots els concerts que tinguin lloc dins del recinte des de divendres 3 de juny fins al dissabte 4 de juny de 2022.

Abonament VIP

– Esgotat / Sold Out –

Amb aquest abonament tindràs accés a tots els concerts que tinguin lloc dins del recinte des de divendres 3 de juny fins al dissabte 4 de juny de 2022. A més, tindràs accés a la zona VIP del festival on tindràs 2×1 en cubalitres de cervesa , estand d’hostaleria exclusiu, barres de beguda, banys privats i zones de chill perquè puguis gaudir al màxim amb els teus amics. Podràs acreditar-te i bescanviar el teu abonament per la polsera al carril exclusiu VIP T’estalvies totes les cues!

Entrades nominatives

Els abonaments són nominatius per la qual cosa en la validació de les entrades es comprovarà que el nombre d’aquestes correspongui amb la persona, negant l’accés en cas que no es correspongui la informació. Durant el procés de compra dels abonaments se sol·licitarà el número i cognom de tots els assistents per poder finalitzar la compra

Canvi de nom

Els abonaments i entrades del Festival de les Arts són nominatives. Quan compreu l’Abonament General o Entrada de Dia rebreu un codi de confirmació amb un enllaç on podreu personalitzar les vostres entrades. Has de completar la personalització per poder obtenir aquestes entrades. La personalització podrà fer-se de forma gratuïta els 20 primers dies des de la data de compra, un cop passat aquest termini fer un canvi de dades suposarà un cost de 20€

Entrada menors

Menors de 9 anys:

accés gratuït amb pare/mare/tutor + autorització.

 

Menors de 16 anys:

accés amb entrada + pare/mare/tutor +  autorització.

 

Menors entre 16 i 18 anys:

accés amb entrada + autorització.

SOLO TEXTO NEWSLETTER

Estigues informat de totes les novetats del Festival de les Arts, descobreix les confirmacions abans que ningú, participa en sorteigs, promocions i molt més.

* indicates required