ARTS

3—4.JUN.2022 | CIUTAT DE LES ARTS, VLC

LOGO V

El Festival de les Arts neix de la connexió entre la música i altres disciplines artístiques com el disseny, la il·lustració o la gastronomia. Un festival amb ànima, que busca recolzar la ciutat de València impulsant els seus espais i artistes. Un nou projecte amb esperit sostenible per a grans i petits  on tindran cabuda totes les expressions artístiques i moviments culturals.

La Ciutat de les Arts i les Ciències és casa nostra des dels nostres inicis. Dos escenaris, més de 24 hores de música, una varietat gastronòmica als nostres Foodies Merkat, Zona Kids, dissenyadors i marques emergents a Les Arts Market, il·lustradors en directe, focs artificials i moltes més sorpreses.

Abonaments

Pulsera Cashless

Ara amb tecnologia Cashless. Un sistema de pagament electrònic en què els usuaris podran afegir diners al xip que ve a la polsera per pagar les begudes a les barres sense necessitat de passar per la ticketera. Si has adquirit la “Promo Beguda”, podrem carregar els 60€ a la polsera en el moment de accedir al festival quan passis pel centre d’Acreditacions a bescanviar la teva entrada per la polsera.

A més, podràs fer recàrregues en línia abans d’accedir al festival per evitar cues a través del web oficial (usant el codi de l’entrada) i també podràs fer recàrregues en línia quan estiguis dins del festival a través del web oficial sempre que la cobertura ho permeti (utilitzant el codi que apareix darrere del xip de la polsera). És important destacar que els estands d’hostaleria es paguen amb diners normals i no a través del sistema cashless, que únicament serveix per a la beguda.

Contacte

SOLO TEXTO NEWSLETTER

Estigues informat de totes les novetats del Festival de les Arts, descobreix les confirmacions abans que ningú, participa en sorteigs, promocions i molt més.

* indicates required